Bij GAMMA kun je zelf je raamdecoratie samenstellen in een paar eenvoudige stappen. Vervolgens krijg je je raamdecoratie op maat netjes thuisbezorgd!

Onze collectie rolgordijnen was nog nooit zo groot. Je kunt kiezen uit verduisterende en lichtdoorlatende stoffen. Voor elk type raam is er een oplossing.
Rolgordijn
Kies rolgordijn
Een duo rolgordijn combineert de veelzijdigheid van een jaloezie en het gemak van een rolgordijn. De stof van een duo rolgordijnen bestaat uit banen: transparante banen worden afgewisseld met verduisterende of semi-transparante banen. Deze bewegen voor elkaar langs, waardoor je zelf de mate van privacy kunt bepalen.
Duo rolgordijn
Kies duo rolgordijn
Plisségordijnen hebben een strakke maar ook warme uitstraling. Ons assortiment bevat zowel de klassieke enkele plissé als dupli-plisségordijnen. De laatste heeft een honingraatstructuur met een isolerende werking. Uniek is ons ‘dag en nacht’ dubbelpakket: twee plisségordijnen in één product. Overdag een transparante plissé en 's nachts verduisterend.
Plisségordijn
Kies plisségordijn
Jaloezieën zijn stijlvol en praktisch: je kunt precies de hoeveelheid licht en de privacy in je kamer regelen. In ons assortiment vind je jaloezieën van hout, aluminium en (vochtbestendig) kunststof. Ook kun je verschillende lamelbreedtes kiezen: 16mm, 25mm en 50mm.
Horizontale jaloezie
Kies horizontale jaloezie
Lamellen zijn terug van weggeweest. Je ziet ze weer steeds vaker en niet alleen in kantoren. Onze lamellen zijn geschikt voor rechte ramen en worden volledig voor je naar wens op maat gemaakt.
Lamellen
Kies lamellen
LET OP: Wil je verder gaan?
nog sec
Je hebt al enige tijd niets gedaan. Wil je verder met samenstellen of opnieuw beginnen? Klik dan binnen de tijd op een van onderstaande knoppen. Anders zal de configurator worden gereset en terugspringen naar de beginpagina.
Start opnieuw
Verder met configuratie